Dječji vrtić "Zeko" Cestica proslavio 16. rođendan

OBJAVLJENO 2.10.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Dječji vrtić "Zeko" je u utorak, 1. listopada 2019. proslavio svoj 22. rođendan a rođendanskom slavlju priključila su se i djeca iz vrtića u Cestici koji je ujedno proslavio i svoj 16. rođendan. 

Uz prigodan program mališana iz vrtića bila je to i prilika da se direktorica vrtića, Anka Tomasović, prisjeti početka rada vrtića. Prvi polaznici Dječjeg vrtića Zeko u Cestici danas su odrasli ljudi sa završenim fakultetom, rekla je Anka Tomasović.

Uz direktoricu vrtića, Anku Tomasović na proslavi je bila i ravnateljica Brankica Vidrač, tete iz vrtića i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj koji je čestitao mališanima i njihovim odgojiteljicama te članovima Uprave vrtića šesnaesti rođendan vrtića u Cestici.

Dječji vrtić Zeko u Cestici danas polazi 140-ero djece, a u dva navrata je bio dograđivan i proširivan. Brigu o djeci i realizaciji pojedinog programa vodi 13 odgojiteljica koje su raspoređene u 6 odgojnih skupina, a tu su i dvije kuharice i spremačice.

Nakon pjesme i plesa, djeca su se počastila pravom rođendanskom tortom, a kako je protekla proslava možete pogledati u galeriji. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.