Održan 5. malonogometni turnir „Vrtovi Vratno“

OBJAVLJENO 19.7.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Na igralištu Društva sportske rekreacije „Vrtovi Vratno“ 6. srpnja ove godine održan je peti po redu malonogometni turnir za limače i seniore. Na turniru za limače sudjelovali su NK Varaždin s dvije ekipe, Nogometni centar Cestica i Nogometni centar Maruševec-Vinica.

Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila je ekipa NK Varaždin, drugo mjesto pripalo je NC Maruševec-Vinica, a treće mjesto NC Cestica. Osim pehara i medalja nagradu za najboljeg strijelca dobio je Teo Benko iz NK Varaždin, a za najboljeg golmana David Lazar iz NC Maruševec-Vinica. Sve utakmice limača sudio je Stjepan Križanić „Franek“. 

Na glavnom turniru seniora, kao i prijašnjih godina, sudjelovalo je osam ekipa: „Industrial Maintenance“ Kneginec, MNK Druobni-Majerje, Kneginec, MNK Kolarovec, M.O. Vratno Otok, NK Bratstvo Veterani, MNK Komšije te domaćini „Vrtovi Vratno“. Sve utakmice je sudio Damir Prepelić. Prvo mjesto je osvojio MNK Kolarovec, drugo „Industrial Maintenance“ Kneginec, a treće MNK Druobni-Majerje. Najbolji strijelac bio je Denis Majcen iz MNK Druobni-Majerje, a najbolji golman Mario Prester iz Kneginca. 

Nagrade najboljim limačima i seniorima uručili su zamjenik načelnika Općine Cestica Žarko Rodeš i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen, dok je završetku turnira i finalu prisustvovao potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar. Predsjednik Društva sportske rekreacije „Vrtovi Vratno“ Dražen Dugi izrazio je zadovoljstvo što turnir iz godine u godinu posjećuje sve veći broj ekipa i posjetitelja, a osim nogometa organizirali su „napuhance“ za djecu, dok su sve prisutne zabavljali „Faringaši“.   

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.