Održane dvije priredbe u vrtiću Zeko Cestica

OBJAVLJENO 29.5.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Program započela djeca mlađe i srednje grupe, a potom se predstavili prvoškolci

Povodom završetka pedagoške godine 2018./2019. Dječji vrtić Zeko u Cestici priredio je već tradicionalnu priredbu. Kiša koja je nemilice padala cijeli dan uvjetovala je održavanje priredbe u samoj zgradi vrtića, a na početku sve je pozdravila voditeljica Tanja Vuzem.

Završnoj priredbi bili su prisutni i roditelji i braća, a među razdraganom publikom primijetio se i pokoji djed i baka. S početkom u 16,30 sati priredbu su održali polaznici mlađe i srednje grupe, a potom su se svojim programom, u 17 sati, predstavili i polaznici najstarije, predškolske grupe. Na obje priredbe bila je prisutna i ravnateljica vrtića Brankica Vidrač, a zadovoljstvo izvedenim programom iskazao je i načelnik Mirko Korotaj.

Na priredbi predškolaca sudjelovalo je 34 djece, a u bogatom i raznovrsnom programu jesenji đaci prvaci recitirali su, pjevali i plesali. Završnom programu budućih polaznika Osnovne škole Cestica i područne škole Lovrečan bile su prisutne i učiteljice četvrtih razreda, Dragica Kišić, Vlatka Vnuk Težak i Ivana Čorko. U znak zahvalnosti odgojiteljicama za vođenje brige za djecu nakon priredbe uručen im je prigodan poklon, a u ime roditelja zahvalila im Darija Navoj Mihalina.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.