Završeni radovi na rekonstrukciji ulice S. Radića u Babincu i Križovljanu

OBJAVLJENO 28.3.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Završetak radova na rekonstrukciji i uređenju ulice Stjepana Radića u naselju Babinec i Križovljan Radovečki planiran je za kraj travnja ove 2019. godine, ali je lijepo vrijeme u siječnju i veljači omogućio izvođačima radova nesmetan rad pa je uređenje prometnice završeno početkom ožujka.

Podsjećamo radove na uređenju sustava oborinskih voda i proširenju prometnice na natječaju dobila je varaždinska tvrtka "Colas", a dio radova, kao kooperant obavila je tvrtka i "Niskogradnja i nadzor Veselnik" iz Kolarovca.

Zadovoljstvo kvalitetom izvršenih radova iskazao je i načelnik Mirko Korotaj koji je pojasnio da su radovi započeli poslije Nove godine, a na dionici dugoj 600 metara položene su cijevi, upojni bunari i šahtovi nakon čega je s južne strane kolnika asfaltirana i pješačka staza. Polovinu troškove uređenja i rekonstrukcije prometnice pokrilo je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske, a drugi iznos od 400 tisuća kuna podmirit će se iz proračuna općine Cestica, rekao je načelnik Korotaj.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.