U Cestici održana 17. sjednica Skupštine LAG-a Sjeverozapad

OBJAVLJENO 13.12.2018.  |  AUTOR: Općina Cestica

Dobrodošlicu sudionicima poželio načelnik Korotaj, a sve odluke prihvaćene jednoglasno

     Lokalna akcijska grupa Sjeverozapad obuhvaća općine i gradove s područja sjeverozapadnog dijela Varaždinske županije, a ista djeluje na temelju sporazuma od 28. siječnja 2011. godine. U sastavu LAG-a Sjeverozapad danas je 14 općina i gradova, a to su gradovi Ivanec, Lepoglava i Varaždin te općine Bednja, Beretinec, Cestica, Donja Voća, Klenovnik, Maruševec, Petrijanec, Sračinec, Sveti Ilija, Vidovec i Vinica.

     Posljednja ovogodišnja sjednica Skupštine LAG-a Sjeverozapad, 17. po redu, održana je 12. prosinca 2018. godine s početkom u 17 sati, u prostorijama Bistro "Danijel" u Babincu, a istoj su uz članova Skupštine prisustvovali i čelnici općine Cestica, predsjednik Vijeća Darko Mjahen, zamjenik načelnika Žarko Rodeš i načelnik Mirko Korotaj koji je na početku sjednice poželio uspješan rad sjednice.

     Sjednicu je vodio predsjednik Skupštine, gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić, a na dnevnom redu bile su slijedeće točke. Usvajanje Zapisnika sa 16. Skupštine Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad, Odluka o istupanju iz članstva HMRR-a, Odluka o pristupanju u članstvo LEADER mreže, Donošenje Plana rada LAG-a Sjeverozapad za 2019. godinu, Donošenje Financijskog plana LAG-a Sjeverozapad za 2019. godinu, Članarina za općine/gradove u sastavu LAG-a, Pravilnik o procedurama financijskog poslovanja i Ostala pitanja.

     Sve točke dnevnog reda prihvaćene su jednoglasno, a obrazloženje pojedinih točaka dnevnog reda dali su voditelj i tajnik LAG-a Sjeverozapad Mario Željezić i Emil Tkalec.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.