Podjela poklona za niže razrede OŠ Cestica i PŠ Natkrižovljan

OBJAVLJENO 6.12.2018.  |  AUTOR: Općina Cestica

Nakon priredbe u Cestici načelnik Mirko Korotaj darove uručio i đacima u Natkrižovljanu

     Na blagdan Svetog Nikole, u srijedu, 6. prosinca 2018. godine s početkom u 10 sati u OŠ Cestica održana je prigodna priredba u kojoj su nastupili učenici od prvog do četvrtog razreda. Na početku programa prisutnima se obratila ravnateljica Nevenka Turščak, a potom je u ime Općine Cestica djecu pozdravio načelnik Mirko Korotaj. Čestitao je imendan Nikolinama i Nikolama, a svim prisutnima zaželio je čestit Božić i sve najbolje u novoj godini.

     Cijeli program vodile su učenice Ema i Klara, a na pozornici redom su nastupili đaci od prvog do četvrtog razreda. Po završetku programa istim redom je izvršena podjela darova koje je osobno svakom djetetu uručio načelnik Mirko Korotaj.

     Priredba je održana u holu sjevernog dijela Osnovne škole Cestica u kojem je smještena „mala škola“ koju polaze učenici nižih razreda koji su raspoređeni u devet razrednih odijela. Od ove školske godine po tri razredna odjela su na početku obrazovanja, a od drugog do četvrtog razreda su po dva razredna odjela. U matičnoj školi u Cestici u niže razrede upisana su 172 učenika, a u završnim razredima upisano je 209 đaka.

     Općina Cestica je i ove godine priredila, povodom blagdana Svetog Nikole, poklone za sve učenike nižih razreda, a poklone su primila i sva djeca predškolske dobi. Za najmlađe stanovnike općine Cestica ove je godine pripremljeno preko 700 poklon paketa, a nakon priredbe u Cestici načelnik Mirko Korotaj uručio je poklone i učenicima škole u Natkrižovljanu koju polazi četvero učenika.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.