Humanitarna priredba u dvorani OŠ Cestica

OBJAVLJENO 23.11.2018.  |  AUTOR: Općina Cestica
Humanitarna priredba u dvorani OŠ Cestica

Sav prihod priredbe namijenjen je za djecu s teškoćama

      Prije pet godina u općini Cestica formirana je  Udruga za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom, „Život i radost“, a jedna od tradicionalnih manifestacija koju Udruga svake godine organizira je pripremanje humanitarne manifestacije „Večer bez brige“. Ove godine manifestacija će se, pod pokroviteljstvom Općine Cestica, održati u nedjelju, 25. studenoga, s početkom u 16 sati, a na cjelovečernjem koncertu i druženju nastupit će glazbeni sastav "El Combo mariachi".

     Sav prihod, od donacijskih ulaznica, namijenjen je isključivo za djecu s teškoćama u razvoju, a podršku manifestaciji uz Općinu dali su još Radio "Megaton", ZAMP i HDS. Manifestacija se održava u dvorani OŠ Cestica, a detalji programa mogu se vidjeti u prilogu, na plakatu i pozivnici.

 

 

POZIVNICA

     I ove će se godine, u općini Cestica, održati manifestacija nazvana 'Večer bez brige'. Riječ je o događaju čiji su ciljevi prvenstveno senzibilizacija javnosti o djeci s teškoćama i prikupljanje financijskih sredstava za obitelji s djecom s teškoćama, koji će još više poboljšati kvalitetu i standard života djece i njihovih obitelji. 'Večer bez brige' je humanitarni projekt i sav novac prikupljen za taj događaj namijenjen je isključivo djeci s teškoćama – njih 20-ak.

     Djeca su s različitih područja, različite dobi i različitih profila, no zajedničko im je to da su dio sredine koja ih podupire i prepoznaje njihove potrebe te im želi izaći ususret i pomoći im moralno i financijski. Manifestacija 'Večer bez brige' održava se u sportskoj dvorani OŠ Cestica, a namjera nam je skrenuti pažnju na već spomenute ciljeve, ali i osigurati bar jedan trenutak, ispunjen smijehom i opuštanjem.Ovogodišnji program bit će glazbena večer poznatog mariachi sastava "El Combo", koji je prihvaćajući naš poziv, pokazao veličinu svog srca. „Večer bez brige“ ponovno organizira "Život i radost", udruga za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom - ŽiR, Cestica, uz podršku Općine Cestica i Radija "Megaton". Događaj je na rasporedu 25.11.2018.g., u sportskoj dvorani OŠ Cestica, s početkom u 16.00 sati. Ovim Vas putem pozivamo da svojim prisustvom budete dio naših nastojanja. Nadamo se da ćete nas podržati i radujemo se i ovogodišnjoj suradnji!

U ime Udruge ŽIR, lijepo Vas pozdravljaju svi članovi i simpatizeri Udruge.

Irena Jamnik, predsjednica Udruge

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.