Veliko finale 22. malonogometnog prvenstva Općine Cestica: Ekipa Polet 2 osvojila titulu prvaka!

OBJAVLJENO 8.2.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Uzbudljiva završnica 22. Malonogometnog Prvenstva Općine Cestica obilježila je subotu, 27. siječnja, kada je nogometna groznica dosegnula vrhunac! Ovo dugo očekivano prvenstvo, koje je organizirao NK Polet Cestica, održano je tijekom svih četiri vikenda u siječnju, donoseći nam nezaboravne trenutke natjecateljskog duha i sportske strasti.

U polufinalnim okršajima, ekipa Polet 1 ostvarila je impresivnu pobjedu nad ekipom Veterani Cestica rezultatom 10:1, dok je Polet 2 osigurao svoje mjesto u finalu pobijedivši MNK Lovrečan rezultatom 3:2. Nakon toga, uzbudljive revijalne utakmice između NC Cestica U15 i NC Vinica U15, te Dia Euroteam Croatia i Nogometne selekcije sudaca ŽNS-a Varaždin dodatno su obogatile ovaj sportski događaj.

U utakmici za treće mjesto, Veterani Cestica su pokazali svoju snagu i osvojili brončanu medalju, svladavši ekipu MNK Lovrečan. No vrhunac večeri definitivno je bila finalna utakmica između Polet 1 i Polet 2, prepuna uzbuđenja i preokreta. Na kraju napete utakmice rezultat je bio izjednačen 3:3, ali serija jedanaesteraca donijela je pobjedu ekipi Polet 2, sastavljenoj od mlađih igrača nogometnog kluba Polet Cestica.

Nakon završene velike borbe na terenu, uslijedilo je proglašenje pobjednika i dodjela pehara i priznanja. Pehare su s ponosom uručili načelnik Općine Cestica g. Mirko Korotaj, vijećnica u općinskom vijeću gđa. Ana Kutnjak, predsjednik povjerenstva za sport Općine Cestica Neven Furjan te g. Stjepan Dobrotić, predsjednik nogometnog kluba Polet Cestica.

U veteranskoj konkurenciji, naslov prvaka odnio je tim veterana NK Vratno, dok su se na drugom mjestu našli MNK Vrtovi, a na trećem MNK Lovrečan. Čestitamo i ističemo najbolje pojedince: David Goričan kao najbolji igrač, Damir Loparić kao najbolji vratar, te Dražen Dugi kao najbolji strijelac veteranskog prvenstva s 10 postignutih pogodaka, a posebno priznanje kao najstariji strijelac sa 67 godina na prvenstvu dobio je Mladen Jamnik.

U seniorskoj konkurenciji, ekipa Polet 2 se okitila titulom prvaka, dok je Polet 1 zauzeo drugo mjesto, a Veterani Cestica treće. Četvrto mjesto pripalo je ekipi MNK Lovrečan. Posebne čestitke idu Jakovu Boriću, nagrađenom kao najbolji golman, te Roku Ivančiću, proglašenom najboljim igračem prvenstva. Dominik Leskovar iz ekipe Polet 1 ponosni je nositelj titule najboljeg strijelca prvenstva s 18 postignutih golova.

Hvala svima koji su sudjelovali i podržali ovo nezaboravno sportsko iskustvo!

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.