Vatrogasci DVD-a Babinec održali 43. izvještajnu sjednicu Skupštine

OBJAVLJENO 30.1.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Priznanje Vatrogasne zajednice Varaždinske županije primio Antun Knezoci

Hrvatskom himnom započela je redovna 43. izvještajna sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Babinec, a potom je izvedena i vatrogasna himna nakon koje je  minutom šutnje odana počast preminulim vatrogascima i poginulim hrvatskim braniteljima.

Sama sjednica održana je u dvorani DVD-a Babinec u Školskoj ulici, u subotu, 27. siječnja 2024. godine s početkom u 18 sati. Ista je po intoniranju himni i odavanju počasti preminulima započela pozdravnim govorom predsjednika Društva Danijela Korotaja, a po jednoglasno prihvaćenom dnevnom redu izabrana su i radna tijela Skupštine.

Za radno voditeljstvo izabrani su Danijel Korotaj, Ivan Bednjanić Bunić i Mario Vnuk koji je nastavio voditi sjednicu. Za zapisničara je izabran tajnik Damir Bednjanić, a za ovjerovitelje zapisnika Marijan Bednjanić i Mladen Dobrotić. U verifikacijsko povjerenstvo izabrani su, Roman Ivančov za predsjednika, te Tomislav Knezoci i Nikola Šoštarić.

U ime verifikacijskog povjerenstva izvješće je podnio Roman Ivančov koji nakon pročitanog izvješća konstatira da je sjednici prisutna većina članova, a potom je izvješće o radu DVD-a podnio Damir Bednjanić, tajnik društva. O materijalno financijskom poslovanju govorila je blagajnica Klaudija Knezoci, a u ime nadzornog odbora izvješće je pročitao Slavko Talan.

Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena kao i plan rada i financijski plan za tekuću, 2024. godinu.  

U završnom dijelu sjednice Darko Majhen, potpredsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije uručio je Antunu Knezoci, povodom obilježavanja 30. godina djelovanja Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, spomen medalju, a koju su potpisali Željko Nagy, vatrogasni zapovjednik i predsjednik Nedeljko Vukalović.

Čestitke vatrogascima na uspješnom radu prvi je uputio predsjednik VZO Cestica Darko Majhen, a zahvalu rukovodstvu i članovima DVD-a Babinec na požrtvovnom radu uputio je i načelnik Mirko Korotaj koji je pohvalio rad svih cestičkih vatrogasnih društava i udruga te obećao daljnju pomoć Općine Cestica u realizaciji zacrtanih programa i planova.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.