22. Malonogometno Prvenstvo Općine Cestica ulazi u završnicu: Nogometna uzbuđenja u subotu!  

OBJAVLJENO 26.1.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Uzbudljivo i napeto 22. Malonogometno Prvenstvo Općine Cestica dostiglo je svoj vrhunac, a finale nas očekuje ovog vikenda, u subotu, 27. siječnja. Nakon intenzivnog vikenda ispunjenog strastvenim utakmicama, četiri najbolje seniorske ekipe stigle su do polufinala, a samo će dvije imati priliku osvojiti titulu prvaka.

Prva i druga ekipa NK Poleta, MNK Lovrečan i Veterani Općine Cestica dokazali su svoje nogometne vještine, plasirajući se među najbolje četiri ekipe turnira. Očekuje nas pravo nogometno uzbuđenje u dvorani Osnovne škole Cestica.

Subota će započeti polufinalnim utakmicama, koje će odrediti koja dva tima će se boriti za naslov prvaka, a koja dva za treće mjesto. Prije finala, očekuju nas i posljednje utakmice veteranskog dijela prvenstva, a dan će dodatno začiniti nekoliko revijalnih susreta. Posebno ističemo utakmicu između Hrvatske futsal reprezentacije dijabetičara i selekcije sudaca ŽNS-a Varaždin, koja će sigurno privući pažnju zaljubljenika u nogomet.

Nogometni klub Polet Cestica kao organizator prvenstva srdačno poziva sve ljubitelje nogometa da se pridruže ovom sportskom spektaklu i podrže svoje favorite. Dvorana Osnovne škole Cestica bit će mjesto gdje će se odigrati odlučujuće utakmice, a atmosfera će biti nabijena uzbuđenjem i strašću. Očekujemo da će se cijela zajednica okupiti kako bi podržala svoje lokalne junake i uživala u vrhunskom malonogometnom iskustvu.

Ne propustite ovo uzbudljivo finale 22. Malonogometnog Prvenstva Općine Cestica - dođite i budite dio povijesti cestičkog malonogometa!

Ovdje možete vidjeti raspored utakmica:

Raspored utakmica - subota, 27.1.2024.

15:00

NK Vratno

:

NK Bratstvo

Veterani

15:45

 Polet 1

:

 Veterani Cestica

Polufinale

16:30

 Polet 2

:

MNK Lovrečan

Polufinale

17:15

MNK Lovrečan

:

MNK Vrtovi

Veterani

18:00

NC Cestica U15

:

NC Maruševec Vinica U15

REVIJALNA

18:45

UTAKMICA ZA 3. MJESTO

SENIORI

19:30

DiaEuro Team Croatia

:

Nogometna selekcija sudaca ŽNS VŽ

REVIJALNA

20:15

FINALNA UTAKMICA

SENIORI

21:05

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA I PODJELA PEHARA

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.