U dvorani Kulturnog centra učenici OŠ Cestica održali priredbu

OBJAVLJENO 5.12.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

U sklopu održavanja Adventa u Cestici, u dupkom ispunjenoj dvorani Kulturnog centra Cestica, sudjelovali su i učenici Osnovne škole Cestica koji su bogat kulturno-umjetnički program održali u nedjelju, 03. prosinca 2023. godine s početkom u 16 sati.

Cijeli program vodile su učenice 3a razreda, Sara Obadić i Lana Ščuric, a za isti ih je uvježbala učiteljica Željka Dugi Sakač. U realizaciji same priredbe sudjelovalo je preko 120 učenika nižih razreda, a među brojnim posjetiteljima bili su i roditelji djece, bake i djedovi te ostali posjetitelji. Uz ravnateljicu Nevenku Turščak, priredbi su bili prisutni i učitelji koji su pripremili pojedine dijelove programa, a pred održavanja same priredbe nazočne je pozdravio načelnik Mirko Korotaj.

 

U prvom dijelu programa nastupili su učenici matične škole, a u završnom dijelu učenici Područne škole Lovrečan. Sam program potrajao je nešto duže od 17 sati, a nakon održane priredbe i učenici i posjetitelji uživali su u raznovrsnoj ponudi drugog cestičkog adventa. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.