Započela je šesta sezona Klampotic lige

OBJAVLJENO 27.11.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

U dvorani Osnovne škole Cestica u subotu, 25. studenoga 2023. godine započela je šesta sezona malonogometne rekreativne Klampotic lige, a za koju se ove godine prijavilo devet klubova, šest s područja općine Cestica i tri iz susjedne općine Petrijanec. Nova sezona Klampotic lige započela je prigodnom svečanošću, a pred početak nadmetanja nazočnima su se obratili načelnici susjednih općina, Mirko Korotaj, načelnik općine Cestica i Željko Posavec načelnik općine Petrijanec koji su natjecateljima poželjeli uspješno sportsko natjecanje.  

Voditelj lige je Dražen Dugi, za zapisnički stol zadužen je Franjo Panić, a sve utakmice prvog dana natjecanja sudio je Denis Buden. Otvorenju lige bio je prisutan i Neven Furjan, a sve utakmice igrat će se subotama prema ranije dogovorenom rasporedu. Prvog dana natjecanja igrana su dva kola, a u subotu, 09. prosinca na rasporedu je treće i četvrto kolo. Nastavak natjecanja je u subotu 16., te potom i 23.  prosinca, a završnica šeste sezone Klampotic lige, proglašenje pobjednika i zatvaranje lige je u subotu 30. prosinca.

Rezultati prvog dana natjecanja, prvo i drugo kolo

Prvu utakmicu s početkom u 16 sati odigrale su ekipe Vrtovi – Anemona. Rezultatom 4 : 2 pobijedila je ekipa Anemone. Za Anemonu igrali su: Borna Cvetko, Niko Blaguški, Matija Težak, Luka Korotaj, Roko Ivančić, Ivano Sirovec, Renato Veselnik, Dorian Kovačić, Patrik Mihalić, Josip Paljak i Rok Težak, a za ekipu Vrtovi Vratno prijavljeni su slijedeći igrači: Edo Petek, Ivan Furjan, Valentino Žiher, Stjepan Čovran, Leon Vuković, Renato Vrbanić, Kristijan Pintarić, Andrija Humek, Dejan Humek, Nikola Hip i Boris Vori. 

U drugoj utakmici prvog kola sastali su se MNK Lovrečan i ekipa CB 5. Rezultatom 5 : 2 pobjedu je ostvario sastav CB 5, a nakon njih sastali su se MNK Kolarovec – Strmec 1 : 6, i Trpači – Lepi Dečki 3 : 0.

U drugom kolu sastali su se 10 X Cestica - CB 5 1 : 2, MNK Lovrečan – Anemona 6 : 3, MNK Kolarovec – Lepi dečki 3 : 6, i Trpači - Strmec 2 : 4. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.