U Kulturnom centru u Cestici potpisani ugovori za studentske stipendije

OBJAVLJENO 6.11.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Općina Cestica završila je postupak dodjele studentskih stipendija za akademsku godinu 2023./2024., a svečano potpisivanje ugovora održano je u subotu, 04.studenog 2023.godine u velikoj dvorani Kulturnog centra u Cestici.

Potpisivanju ugovora o stipendiranju bio je prisutan predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica Darko Majhen i načelnik Mirko Korotaj, koji je istaknuo da općina Cestica vodi brigu o mladima već od samog rođenja, a potom i kroz ostale faze odrastanja i obrazovanja, od dječjeg vrtića, osnovne i srednje škole te studija. Svim studentima poželio je uspješan nastavak i završetak školovanja.

Na temelju pristiglih prijava dodijeljeno je ukupno 45 stipendija. Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 1. listopada do 31. srpnja u iznosu od 80 €  mjesečno studentima koji studiraju na području Varaždinske i Međimurske županije, odnosno 100 € mjesečno studentima koji studiraju izvan područja Varaždinske i Međimurske županije te izvan RH.

Stipendisti su: Lana Golubić iz Dubrave Križovljanske, Lazar Martina iz Križanča, Lazar Ivona iz Križovljana Radovečkog, Obadić Izidora iz Križovljana Radovečkog, Mihin Taša iz Križovljana Radovečkog, Kutnjak Anja iz Križanča, Furjan Antonela iz Babinca, Hercog Filip iz Brezja Dravskog, Furjan Nina iz Babinca, Robi Borak iz Velikog Lovrečana, Sakač Petar iz Natkrižovljana, Golubić Jurica iz Radovec Polja, Ivančić Klara iz Gornjeg Vratna, Bistrović Jakov iz Gornjeg Vratna, Jamnik Dora iz Cestice, Bolčević Martina iz Malog Gradišća, Furjan Lucija iz Selci Križovljanski, Šestanj Melanija iz Velikog Lovrečana, Borak Lara iz Radovec Polja, Korotaj Lea iz Velikog Lovrečana, Lazar Lorena iz Križovljana Radovečkog, Furjan Lana iz Cestice, Hip Ana iz Gornjeg Vratna, Škrinjar Nina iz Kolarovca, Furjan Mihael iz Dubrave Križovljanske, Hutinski Tea iz Virja Križovljanskog, Furjan Stela iz Velikog Lovrečana, Milušić Magdalena iz Vratno Otoka, Cestar Magdalena iz Gornjeg Vratna, Lazar Lucija iz Križovljana Radovečkog, Borak Gabrijela iz Malog Lovrečana, Korotaj Lana iz Križovljana Radovečkog, Domjan Mihael iz Cestice, Rodeš Filip iz Cestice, Majhen Marija iz Križovljana Radovečkog, Humek Iva iz Babinca, Kolar Sara iz Babinca, Leskovar Katja iz Jarki, Petric Maja iz Radovca, Bosak Sara iz Radovec Polja, Đurman Marko iz Gornjeg Vratna, Hip Viktor iz Križovljana Radovečkog, Rožmarić Mateo iz Velikog Lovrečana, Pšak Helena iz Radovec Polja, Lukaček Veronika iz Falinić Brega.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.