Dječji vrtić Zeko Cestica proslavio 20 godina rada

OBJAVLJENO 3.11.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Tanja Vuzem, voditeljica Dječjeg vrtića Zeko Cestica: Kroz 20 godina rada u cjelodnevni boravak bilo je upisano 844 djece, a na dan proslave DV Zeko pohađa 166 polaznika, raspoređenih u 7 odgojnih  skupina.

Načelnik Mirko Korotaj: U tijeku je dogradnja vrtića za što će se utrošiti 1,2 milijuna eura. Devedeset posto sredstava osigurano je iz Fondova, a preostali dio podmirit će se iz Proračuna Općine Cestica.

Proslava dvadesete obljetnice rada Dječjeg vrtića Zeko u Cestici održana je u dvorani Kulturnog centra, u četvrtak, 2. studenoga 2023. godine, a ista je započela u 9 sati.

Na početku proslave nazočnima se obratila Brankica Vidrač, ravnateljica DV Zeko, a potom je izvješće o dvadeset godina rada podnijela voditeljica Tanja Vuzem koja je rekla da je vrtić započeo s radom 2. studenog 2003. godine. Tada je vrtić polazilo 36 djece raspoređenih u dvije odgojne mješovite skupine, a na dan proslave u isti je upisano 166 djece koja su raspoređena u 7 odgojnih grupa. Za uspješan rad vrtića između ostalih zahvalila je Općini Cestica i načelniku Mirku Korotaju, direktorici Anki Tomasović, ravnateljici Brankici Vidrač, ravnateljici i pedagoginji OŠ Cestica, Nevenki Turščak i Dubravki Žigmund, djelatnicima i svima ostalima koji su kroz 20 godina rada pomogli njegovom radu. Čestitke na obljetnici rada i zadovoljstvo brigom za najmlađe stanovnike općine Cestica iskazao je i načelnik Općine Mirko Korotaj koji je naglasio da je u tijeku novo proširenje vrtića za što će se utrošiti 1,2 milijuna eura. Devedeset posto sredstava osigurano je iz Fondova, a preostali dio podmirit će se iz Proračuna Općine Cestica.

Za vrijeme uvodnog dijela proslave na video platnu izmjenjivale su se fotografije dosadašnjeg djelovanja DV Zeko Cestica, a potom je prikazano nekoliko osvrta bivših polaznika, danas odraslih ljudi. U završnom dijelu video projekcije osvrt na DV Zeko dali su  sadašnji polaznici, a što su prisutni u dvorani popratili pljeskom.

U nastavku programa nastupili su polaznici starijih dobnih skupina i predškolci, a nakon toga je direktorica Anka Tomasović uručila zahvalnice i prigodne poklone koje su primili zaslužni za razvoj DV Zeko Cestica.

Za sve sudionike proslave dvadesete obljetnice rada DV Zeko Cestica vrijedni organizatori pripremili su tortu, a svečanost je završila zajedničkom fotografijom svih sudionika proslave.

Na dan proslave dvadesete obljetnice rada DV Zeko Cestica, 02. studenoga 2023. godine, u istom su zaposleni: odgojiteljice i odgajatelji; Lea Milec, Tanja Vuzem, Ines Premuž, Sanja Rušec, Nevenka Panić, Andrea Vajsbaher, Slađana Kreć, Andreja Borak, Lucija Luketić, Monika Kanjir, Igor Pšag, Nikolina Martinčević, Mihael Juršić, Jelena Obadić, Marina Škrinjar i Ivana Hunjet, a tu su i kuharice Dragica Težak i Dragica Lazar, te spremačice Dragica Mislović i Đurđica Županić. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.