Članovi MNK-a Lovrečan održali devetu sjednicu skupštine

OBJAVLJENO 6.3.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Za najboljeg igrača kluba 2022. godine proglašen Teo Rugani, Patriku Zebecu priznanje za člana godine, a nagradu za sponzora godine primio Tomo Milec.  

U dvorani DVD-a Lovrečan Dubrava, u Velikom Lovrečanu održana je, u petak, 24. veljače 2023., redovita izvještajna sjednica skupštine Malonogometnog kluba Lovrečan.  Sama sjednica započela je usvajanjem dnevnog reda i biranjem članova radnih tijela za vođenje skupštine, a nakon što je Jasmin Furjan, u ime verifikacijskog povjerenstva, saopćio da je sastanku prisutan dovoljan broj članova sjednica je nastavljena podnošenjem izvješća i usvajanjem planova za tekuću godinu. 

Izvješće o radu udruge za lanjsku godinu podnio je tajnik Karlo Prikratki, a o financijsko-materijalnom poslovanju govorila je blagajnica Nikolina Furjan. Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena kao i plan rada i financijski plan koji je predložio Neven Furjan, predsjednik MNK-a Lovrečan. Tako će članovi MNK Lovrečan ove godine, uz pripreme i sudjelovanja na malonogometnim i odbojkaškim turnirima, raditi na nabavci opreme i uređenju igrališta i objekta za čuvanje opreme, a u planu je priključenje objekta na električnu i vodovodnu mrežu.

Tradicionalna priznanja za najboljeg igrača, člana i podupiratelja rada MNK Lovrečan uručio je predsjednik Neven Furjan, a primili su ih: Nagradu za najboljeg igrača kluba 2022. godine primio je Teo Rugan, Patrik Zebec primio je nagradu za člana godine, a nagradu za sponzora godine dobio je Tomo Milec. 

Osim članova MNK-a Lovrečan sjednici skupštine bili su prisutni predstavnici MNK-a Kolarovec i Vrtovi Vratno, a u ime NK Polet Cestica čestitke klubu na postignutom u proteklom razdoblju uspješan nastavak rada uputio je Tomislav Lazar. 

Rad kluba u proteklom razdoblju, u ime načelnika Mirka Korotaja i Općine Cestica, pohvalio je i daljnji uspješan rad poželio Darijan Vinter, član Općinskog vijeća Općine Cestica. 

Na dan sjednice skupštine u redovima MNK Lovrečan djeluje 108 članova, a po završetku sastanka druženje je nastavljeno uz nastup mladog tamburaškog sastava Kandidati. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.