U dvorani OŠ Cestica, Ronald Redjep s učenicima zaigrao stolni tenis

OBJAVLJENO 12.10.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U sklopu pripreme za odigravanja Europske stolnoteniske superlige, a koje će se u srijedu i četvrtak igrati u cestičkoj sportskoj dvorani, Osnovnu školu Cestica posjetio je u utorak, 11. listopada 2022. godine predstavnik STK Starr Varaždin Ronald Redjep, višestruki prvak i bivši stolnoteniski reprezentativac Hrvatske, stolnoteniski trener .  

Dobrodošlicu mu je poželjela ravnateljica OŠ Cestica Nevenka Turščak, a susretu su uz Predraga Dobrotića, profesora tjelesne i zdravstvene kulture bili prisutni i učenici škole.

Nakon definiranja tehničkih pitanja oko same organizacije dvodnevnog stolnoteniskog natjecanja u kojem će, uz STK Starr Varaždin, nastupiti i predstavnici Austrije i Slovačke, održan je i „sat stolnog tenisa“ u kojem su učenici upoznati s pravilima igre, a potom su i sami mogli isprobati stečena znanja i vještine.

Podsjećano, u „cestičkom“ dijelu Eurospke superlige, u srijedu, 12. listopada u 18,00 sati na rasporedu je susret STK Starr Varaždin i ekipe TT Linz Internacional, a u četvrtak u 10 sati snage će odmjeriti sastavi, Slovačka U23 i  TT Linz Internacional, te potom u 16,30 i sastavi Slovačka U23 i STK Starr Varaždin.

Natjecanje se održava u dvorani OŠ Cestica, s ulaz je besplatan.  

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.