Čestit i blagoslovljen Božić

OBJAVLJENO 24.12.2021.  |  AUTOR: Općina Cestica
Čestit i blagoslovljen Božić

Božić je najradosniji katolički blagdan koji slavi rođenje Isusa Krista i ima jako važno mjesto u srcima svih vjernika. Ovo je blagdan koji donosi mir i veselje u svaki dom, a često se kaže da je Božić vrijeme oprosta i mirenja, kada ljudi zaboravljaju na razmirice i ponovno nalaze sreću jedni u drugima.

Iako Božić ponovo dočekujemo u teškim i izazovnim okolnostima, najvrjedniji poklon koji možemo dati odnosno primiti je zajedničko vrijeme sa našom obitelji.

Neka vam božićna poruka donese obilje mira i zdravlja te bude ohrabrenje za bolja vremena koja dolaze, a ovaj vas blagdan podsjeti na važnost međusobnog poštovanja, pomoći i razumijevanja.

Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Jedino radost ima pravu vrijednost ako je s nekim podijeliš. Stoga svim mještankama, mještanima, poslovnim partnerima i svim dragim ljudima želimo miran, radostan i ljubavlju ispunjen Božić.

Načelnik Mirko Korotaj, predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica Darko Majhen, vijećnici Općinskog vijeća i djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela Općine Cestica.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.