Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća

4.7.2024. Objavljeno u 13:38 sati - 2.8.2024. AKTIVAN DOKUMENT
Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća

Javni poziv objavljuje se u svrhu dodjele nagrada za posebna postignuća za razdoblje od 01.07.2023. do 30.06.2024.godine.

Nagrada se dodjeljuje za posebna postignuća postignuta (pojedinačna ili ekipna) koja u smislu ovog Javnog poziva podrazumijevaju: dekanove i rektorove nagrade, osvojenu zlatnu, srebrnu ili brončanu medalju, osvojeno 1., 2. ili 3. mjesto ili osvojeno 1., 2. ili 3. nagradu na državnim, europskim, međunarodnim, svjetskim i olimpijskim natjecanjima za navedeno razdoblje.

Za ostvarenje prava na dodjelu nagrade za posebna postignuća podnosi se:

  • •             Zahtjev,
  • •             Dokaz o prebivalištu (uvjerenje o prebivalištu ili preslika važeće osobne iskaznice),
  • •             Dokaz o ostvarenom postignuću.

Zahtjev se podnosi na posebnom obrascu koji je sastavni dio Javnog poziva, a isti se može dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Cestica ili preuzeti na mrežnoj stranici Općine Cestica, www.cestica.hr .

Zahtjev sa traženom dokumentacijom dostavlja se u Općinu Cestica osobno, poštom na adresu: Općina Cestica, Dravska 1a, 42208 Cestica s naznakom „Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća“, ili e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Zahtjevi za dodjelu nagrada za posebna postignuća se zaprimaju do 02. kolovoza 2024. godine.

Novčana nagrada utvrđuje se u neto iznosu u visini od 150,00 eura, a nagrada se dodjeljuje na svečan način prilikom održavanja Svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Cestica.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.